MUNKAVÉDELEM

TSR Safety Kft. - Tűzvédelem
TSR Safety Kft. - Munkavédelem
TSR Safety Kft. - Szaktanácsadás

Munkavédelem teljeskörű megoldása – professzionális szinten

A munkavédelem sok esetekben a cégek számára egyfajta kötelező és szükséges dolog, ami mind a vezetőség, mind az alkalmazottak számára kötelezettséget jelent, de a napi munkára nincs hatással. Sokak számára kimerül abban, hogy egy oktatást kell végig hallgatni, majd alárírni, hogy megjelentünk és teljesítettük kötelességünket.

Számunkra azonban ettől sokkal többről van szó. Cégre igazított szolgáltatásunk nem merül ki abban, hogy megvalósítjuk a kötelező dolgokat. Elkészítünk egy komplett megoldást, mely a pontosan a cégre szabottan garantálja, hogy mind a munkavállalok biztonsága, mind a hatályos jogszabályok, előírások betartása megvalósuljon. Segítünk benne, hogy partnereink hosszú távon szabályosan és fenntarthatóan működjenek betartva a mindenkor hatályos munkavédelmi jogszabályokat, eleget téve az adott kötelezettségeknek.

A TSR Safety munkavédelmi szaktanácsadói állnak rendelkezésére

Munkavédelem teljeskörű megoldása – professzionális szinten
  • Munkavédelmi Szakember biztosítása, szaktanácsadás (területi bejárások)

  • Munkavédelmi Szabályzat készítés

  • Kockázatértékelések készítése

  • Munkavédelmi oktatások, gyakorlati példákkal

  • Hatósági kapcsolattartás és képviselet

  • Közreműködés a munkabalesetek kivizsgálásában, hatósági ügyintézés

Miért válasszon minket?

  • 0-24 órás rendelkezésre állás – akkor vagyunk segítségére, amikor a legnagyobb szüksége van ránk

  • Szakértő kollégáink mindenben segítségére vannak és komplett megoldást kínálnak

  • Átalánydíjas munkavédelmi szolgáltatásunk a legkedvezőbb megoldás cége számára

  • Munkavédelmi megbízott munkatársunk segítségével eleget tesz jogszabályi közelezettségének, munkavállaló alkalmazása nélkül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot
Munkavédelem teljeskörű megoldása – professzionális szinten

Biztosítjuk róla, ha velünk dolgozik a munkavédelem már nem a véget nem érő szabályzatokkal és oktatásokkal tűzdelt kötelező és szükséges “rossz” lesz a vállalat életében. Kollégáink színvonalas munkája és felkészültsége, ami biztos garanciát nyújt arra, hogy minimális erőfeszítéssel és energia ráfordítással kiigazodik majd a mindenkori előírások és jogszabályok halmazán, és az azokban foglalt előírásoknak minden téren megfelelve, hosszú távon szabályosan és fenntarthatóan fog működni a jövőben!

Munkánk nem merül ki a sablonok használatában. Ügyfeleink számára vállalatspecifikus, személyre szabott dokumentumokat és szabályzatokat dolgozunk ki. Emelett a másoktól megszokott “száraz és unalmas” oktatás helyett, a cég működésére szabott, egyéni oktatást végzünk, közérthető példákkal gyakorlati elemekkel kiegészítve, modern akár e-learning formában is.
Amennyiben ügyfelünk számára törvényi előírás a munkavédelmi szakember alkalmazása, átalánydíjas szerződésünk segítségével, az általunk biztosított munkavédelmi szakember megoldást nyújt vállalata számára, hogy kötelezettségeinek eleget tegyen, külön munkavállaló alkalmazása nélkül.

  Szolgáltatásunk a munkavédelem teljes területét lefedi, minden feladatot elvégzünk a feladatkört illetően. Legyen szó akár kockázatértékelésről, oktatásról, szabályzatok kialakításáról, vagy hatósági ellenőrzésről. Ha szeretne cégében teljeskörű megoldást a munkavádelem témakörében, vegye fel mielőbb a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal, akik készségesen állnak mindenben rendelkezésére!