Tűzvédelmi Szolgáltatás

A tűzvédelem egy tudatos és szabályszerűen működő cég számára nem merül ki abban, hogy beszerzi a megfelelő mennyiségű tűzoltó készülékeket. Sokak számára rengeteg kérdéssel járó témakör, melyre cégünk komplett megoldást nyújt általány díjas szolgáltatás formájában.

Számunkra a tűzvédelem többről szól, mint sablonos megoldások és szabályozások. Cégre igazított szolgáltatósunk esetében nem csak a kötelező dolgokat valósítjuk meg, hanem teljes körűen támogatjuk partnereink működését. Segítünk eligazodni a rengeteg hatályban lévő előírás és szabály témájában, valamint szabályzataink tapasztalt szakemberek készítik professzionális módon, maximális igényeséggel. Ezáltal segítve partnereinket, hogy működésük közben eleget tegyenek a hatályos tűzvédelmi előírásoknak.

 

A TSR Safety Kft tűzvédelmi tanácsadói állnak rendelkezésére

 • Tűzvédelmi Szakember biztosítás, szaktanácsadás (területi bejárások)
 • Tűzvédelmi Szabályzat készítése
 • Tűzvédelmi oktatások gyakorlati megoldásokkal, akár online is
 • Tűzriadó gyakorlatok megszervezése, lebonyolítása, jegyzőkönyvezése
 • Hatósági ellenőrzéseken való részvétel és képviselet
 • Közreműködés esetleges tűzeset kivizsgálásában, és ezek hatékony megelőzésében

 

Tűzvédelmi felülvizsgálatok

 • Tűzoltó készülékek felülvizsgálata, karbantartása
 • Tűzoltó vízforrások felülvizsgálata, nyomáspróbája
 • Tűzivíztárolók felülvizsgálata, karbantartása
 • Száraz oltóvezetékek felülvizsgálata, nyomáspróbája
 • Tűzgátló, füstgátló nyílászárók ellenőrzése, karbantartása
 • Tűzgátló lezárások készítése, átvezetések tűzvédelmi lezárásai

 

Miért válasszon minket?

 • 0-24 órás rendelkezésre állás
 • Egyedi, cégre szabott tűzvédelmi megoldások
 • Kedvező árak
 • Tevékenységi felelősségbiztosítás

 

Cégünk teljeskörű megoldást nyújt a tűzvédelem témakörében. Szakértőink színvonalas munkája és felkészültsége garantálja, hogy minimális idő – és energiaráfordítással kiigazodik a jövőben az előírások és jogszabályok világában, hogy minden kötelezettségének eleget téve, hosszú távon is szabályosan és fenntarthatóan működhessen!

Segítségünkkel partnereink mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelően tudnak működni, határidős feladataikra mindig időben megszületik a megfelelő megoldás. Ezeken felül elkészítünk minden szükséges szabályzati rendszert, egyénre szabott, vállalatspecifikus formában. Munkánk ugyanis a megszokottól eltérően, nem merül ki a sablonok használatában. Nagy gondot fordítunk arra, hogy ügyfeleink a vállalati működéshez illeszkedő, megfelelő védelmet is nyújtó szabályzatokat tudjanak magukénak. Mindezek mellett a száraz és unalmas oktatások helyett, gyakorlati elemekkel tűzdelt, közérthető példák mentén történő modern, akár e-learning formában elsajátítható oktatási tevékenységet biztosítunk.

Amennyiben ügyfelünk számára kötelezően előírt a tűzvédelmi szakember alkalmazása, úgy átalánydíjas szerződésünk segítségével, az általunk biztosított szakember megoldást nyújt a vállalat számára, hogy kötelezettségeinek eleget tegyen, külön munkavállaló alkalmazása nélkül.

Szolgáltatásunk a tűzvédelem egész területét lefedi, minden tevékenységet elvégzünk a feladatkört illetően. Ha szeretne cégében teljeskörű megoldást a tűzvédelem témakörében, vegye fel mielőbb a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal, akik készségesen állnak mindenben rendelkezésére!

Miért válasszon minket?

Mert sok éves tapasztalattal rendelkezünk,
átfogó tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatást nyújtunk!

Vállalatunk szakmailag magasan képzett, megbízható, több évtizedes gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező munkatársakkal biztosítja a teljes körű tűz – és munkavédelmi szolgáltatását, hogy ügyfeleink számára ne okozzon többé gondot a jogszabályi kötelezettségeknek való megfelelés és a szabályos működés biztosítása. Mindent átfogó, átalánydíjas szolgáltatásunk igénybevételével az ügyvezetőknek nem marad más dolga, mint adatot szolgáltatni számunkra, és élvezni azt a biztonságot, melyet az által nyújtunk, hogy levesszük a feladatok terheit vállukról, és mindent elintézünk a tűz – és munkavédelmi feladatok területét illetően. Csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt, akár az építőipari tűzvédelemben is. Ha kérdése, kérése merülne fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Teljes körű tűzvédelmi szolgáltatás

Komplex, személyre szabott tűzvédelmi szolgáltatást biztosítunk, mely kiterjed tűzvédelmi szakember biztosítására, szaktanácsadásra, tűzvédelmi szabályzat elkészítésére, oktatások lebonyolítására, hatósági ellenőrzéseken való képviseletre.

Tovább

Teljes körű munkavédelmi szolgáltatás

Teljes körű munkavédelmi szolgáltatásunk részét képezik a szakember biztosítása mellett a szaktanácsadás mellett a munkavédelmi szabályzat elkészítése, a kockázatértékelések elkészítése, oktatások lebonyolítása, hatósági kapcsolattartás és képviselet.

Tovább

Tűzvédelmi felülvizsgálatok

Komplex szolgáltatásunk magába foglalja a felülvizsgálatok elvégzését, hatékony és gördülékeny együttműködésünk, mely kapcsán minden felmerülő feladat és probléma megoldását elvégezzük.Tovább

Tűzoltókészülék forgalmazás és karbantartás

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tűzoltókészülékek területét illetően is, legyen szó azok beszerzéséről, karbantartásáról, elhelyezéséről egyaránt. Mind az új eszközök beszerzésének esetében, mind szerviz hátterünkben kiterjedt hálózattal rendelkezünk.

Tovább