Tűzvédelmi karbantartások, felülvizsgálatok

Vállaljuk a következő tűzvédelmi eszközök felülvizsgálatának, karbantartásának valamint javításának elvégzését.

  • Tűzoltó készülék felülvizsgálata, karbantartása

Tűzoltó készülék karbantartását kizárólag a jogszabályi feltételeknek megfelelő, a hatóság által nyilvántartásba vett karbantartó szervezet vagy az ilyen karbantartó szervezettel szerződéses jogviszonyban álló felülvizsgáló végezheti.

Éves alapkarbantartás:

Az MSZ EN3 szabvány szerint gyártott tűzoltó készülék típusok esetében évente felül kell vizsgálni.

Középkarbantartás:

Az MSZ EN3 szabvány szerint gyártott tűzoltó készülék típusok esetében a középkarbantartást az 5. és a 15. évben kell elvégezni.

Teljes körű karbantartás:

Az OTSZ értelmében az MSZ EN3 szabvány szerint gyártorr tűzoltó készülék típusok esetében a teljes körű karbantartást a 10. évben kell elvégezni.

 

Fali tűzcsap, tűzoltó vízforrások felülvizsgálata, karbantartása

A tűzoltó-vízforrások üzemképességéről valamint a felülvizsgálat elvégzéséről az oltóvíz hálózat üzemben tartásáért felelős szervezet (felülvizsgáló szervezet) gondoskodik.

A felülvizsgálatot a tűzoltóvízforrások felülvizsgálatára vonatkozó érvényes tűzvédelmi szakvizsga-bizonyítvánnyal rendelkező személy végezheti.   

Nyomáspróbák elvégzése:

Vállaljuk az OTSZ-ben előírt tűzoltó vízforrásokhoz kapcsolódó eszközök nyomáspróbáját:

Állványcsővek B-75 ; C-52

Sugárcsövek C-52 ; D-25

Minden típusú tűzoltó tömlő nyomáspróbája és javítása

Középmagas és magas épületek szárazfelszálló vezetékeinek karbantartása és nyomáspróbája

Tűzgátló, füstgátló ajtók ellenőrése, karbantartása, javítása, beépítése

Vállaljuk a tűzgátló, füstgátló ajtók beépítését, javítását, időszakos karbantartásának elvégzését az ország teljes területén!

A tűzgátló, füstgátló ajtók ellenőrzéséről, az ellenőrzés gyakoriságáról valamint a tűz és füstgátló szerkezeteken feltüntetendő jelzéseiről a Belügyminiszter a 28/2011 rendeletében rendelkezik.

A tűzgátló nyilászárók ellenőrzésének, karbantartásának, felülvizsgálatának elvégzésének ciklusidejét az 54/2014 (XII.05.) BM rendelet 18. melléklet 14. pontja határozza meg. Az ajtók felülvizsgálatát, karbantartásának ciklus ideje: 6 hónap

Tűzgátló nyílászáró szerkezetek beépítését, javítását, karbantartását csak érvényes tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvánnyal rendelkező személy végezheti.

A sérült, megrongálódott, nem rendeltetésszerűen működő tűzgátló és füstgátló ajtók javítását, vagy ha a meghibásodás javítással nem orvosolható akkor az ajtók cseréjét, az ajtókhoz tartozó automatikus zárószerkezetek javítását.

  •  

Miért válasszon minket?

Mert sok éves tapasztalattal rendelkezünk,
átfogó tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatást nyújtunk!

Vállalatunk szakmailag magasan képzett, megbízható, több évtizedes gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező munkatársakkal biztosítja a teljes körű tűz – és munkavédelmi szolgáltatását, hogy ügyfeleink számára ne okozzon többé gondot a jogszabályi kötelezettségeknek való megfelelés és a szabályos működés biztosítása. Mindent átfogó, átalánydíjas szolgáltatásunk igénybevételével az ügyvezetőknek nem marad más dolga, mint adatot szolgáltatni számunkra, és élvezni azt a biztonságot, melyet az által nyújtunk, hogy levesszük a feladatok terheit vállukról, és mindent elintézünk a tűz – és munkavédelmi feladatok területét illetően. Csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt, akár az építőipari tűzvédelemben is. Ha kérdése, kérése merülne fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Teljes körű tűzvédelmi szolgáltatás

Komplex, személyre szabott tűzvédelmi szolgáltatást biztosítunk, mely kiterjed tűzvédelmi szakember biztosítására, szaktanácsadásra, tűzvédelmi szabályzat elkészítésére, oktatások lebonyolítására, hatósági ellenőrzéseken való képviseletre.

Tovább

Teljes körű munkavédelmi szolgáltatás

Teljes körű munkavédelmi szolgáltatásunk részét képezik a szakember biztosítása mellett a szaktanácsadás mellett a munkavédelmi szabályzat elkészítése, a kockázatértékelések elkészítése, oktatások lebonyolítása, hatósági kapcsolattartás és képviselet.

Tovább

Tűzvédelmi felülvizsgálatok

Komplex szolgáltatásunk magába foglalja a felülvizsgálatok elvégzését, hatékony és gördülékeny együttműködésünk, mely kapcsán minden felmerülő feladat és probléma megoldását elvégezzük.Tovább

Tűzoltókészülék forgalmazás és karbantartás

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tűzoltókészülékek területét illetően is, legyen szó azok beszerzéséről, karbantartásáról, elhelyezéséről egyaránt. Mind az új eszközök beszerzésének esetében, mind szerviz hátterünkben kiterjedt hálózattal rendelkezünk.

Tovább