Porral oltók

Töltettömeg:(1-2-4-6-12-50 kg-os)

A porral oltók alkalmazhatók:

„A” (szilárd, általában szerves eredetű anyagok tüze)

„B” (folyékony vagy cseppfolyósítható szilárd anyagok tüzei)

„C” osztályú tüzek (gázok tüzei) oltásához. 

 

Habbal oltók

Töltettömeg:(6-12-50 literes)

A habbal oltók alkalmazhatók szilárd, szerves anyagok tüzeinek és a folyékony, cseppfolyós anyagok tüzeinek oltására alkalmas, különösen hatékony gumi és műanyagok tüzeinek oltására.

 

Széndioxiddal oltók

Töltettömeg: (2-5-20 kg-os)

A széndioxiddal oltók alkalmazhatók elektromos berendezések és éghető folyadékok tüzeinek oltására.

Miért válasszon minket?

Mert sok éves tapasztalattal rendelkezünk,
átfogó tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatást nyújtunk!

Vállalatunk szakmailag magasan képzett, megbízható, több évtizedes gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező munkatársakkal biztosítja a teljes körű tűz – és munkavédelmi szolgáltatását, hogy ügyfeleink számára ne okozzon többé gondot a jogszabályi kötelezettségeknek való megfelelés és a szabályos működés biztosítása. Mindent átfogó, átalánydíjas szolgáltatásunk igénybevételével az ügyvezetőknek nem marad más dolga, mint adatot szolgáltatni számunkra, és élvezni azt a biztonságot, melyet az által nyújtunk, hogy levesszük a feladatok terheit vállukról, és mindent elintézünk a tűz – és munkavédelmi feladatok területét illetően. Csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt, akár az építőipari tűzvédelemben is. Ha kérdése, kérése merülne fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Teljes körű tűzvédelmi szolgáltatás

Komplex, személyre szabott tűzvédelmi szolgáltatást biztosítunk, mely kiterjed tűzvédelmi szakember biztosítására, szaktanácsadásra, tűzvédelmi szabályzat elkészítésére, oktatások lebonyolítására, hatósági ellenőrzéseken való képviseletre.

Tovább

Teljes körű munkavédelmi szolgáltatás

Teljes körű munkavédelmi szolgáltatásunk részét képezik a szakember biztosítása mellett a szaktanácsadás mellett a munkavédelmi szabályzat elkészítése, a kockázatértékelések elkészítése, oktatások lebonyolítása, hatósági kapcsolattartás és képviselet.

Tovább

Tűzvédelmi felülvizsgálatok

Komplex szolgáltatásunk magába foglalja a felülvizsgálatok elvégzését, hatékony és gördülékeny együttműködésünk, mely kapcsán minden felmerülő feladat és probléma megoldását elvégezzük.



Tovább

Tűzoltókészülék forgalmazás és karbantartás

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tűzoltókészülékek területét illetően is, legyen szó azok beszerzéséről, karbantartásáról, elhelyezéséről egyaránt. Mind az új eszközök beszerzésének esetében, mind szerviz hátterünkben kiterjedt hálózattal rendelkezünk.

Tovább