Munkavédelmi szolgáltatás

A munkavédelem sok esetekben a cégek számára egyfajta kötelező és szükséges dolog, ami mind a vezetőség, mind az alkalmazottak számára kötelezettséget jelent, azonban a napi munkára nincs hatással. Sokak számára kimerül abban, hogy egy oktatást kell végig hallgatni, majd alárírni, hogy megjelentünk és teljesítettük kötelességünket.

Számunkra azonban sokkal többet jelent. Cégére igazított egyedi szolgáltatásunk nem merül ki abban, hogy eleget teszünk a jogszabályi kötelezettségeknek. Biztosítunk egy komplett megoldást, amely cégre szabottan garantálja a munkavállalók biztonságát, valamint a szakterületi jogszabályok betartását. Segítünk abban, hogy partnereink hosszú távon szabályosan tudjanak működni, eleget téve a kötelezettségeknek.

 

A TSR Safety Kft munkavédelmi tanácsadói állnak rendelkezésére

 • Munkavédelmi Szakember biztosítása, szaktanácsadás (területi bejárások)
 • Munkavédelmi Szabályzat készítés
 • Kockázatértékelések készítése
 • Munkavédelmi oktatások, gyakorlati példákkal
 • Hatósági kapcsolattartás és képviselet
 • Közreműködés a munkabalesetek kivizsgálásában
 • Hatósági kapcsolattartás és ügyintézés

Miért válasszon minket?

 • 0-24 órás rendelkezésre állás
 • Egyedi, cégre szabott munkavédelmi megoldások
 • Kedvező árak
 • Tevékenységi felelősségbiztosítás

 

A munkavédelem a kötelező és szükséges “rossz” a vállalat életében?

Kollégáink színvonalas munkája a garancia arra, hogy az Ön cégének munkavédelmi megfelelő kezekben van.

Ügyfeleink számára vállalatspecifikus dokumentumokat és szabályzatokat dolgozunk ki. Emelett a másoktól megszokott “száraz és unalmas” oktatás helyett, a cég működésére szabott oktatást végzünk, közérthető gyakorlati példákkal, akár e-learning formában is.
Amennyiben ügyfelünk számára törvényi előírás a munkavédelmi szakember alkalmazása, akkor az átalánydíjas szerződésünk a maximális megoldás!

Szolgáltatásunk a munkavédelem teljes területét lefedi, minden feladatot elvégzünk a feladatkört illetően. 

Ha szeretne cégében teljeskörű megoldást a munkavádelem témakörében, vegye fel mielőbb a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készségesen állnak rendelkezésére!

Miért válasszon minket?

Mert sok éves tapasztalattal rendelkezünk,
átfogó tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatást nyújtunk!

Vállalatunk szakmailag magasan képzett, megbízható, több évtizedes gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező munkatársakkal biztosítja a teljes körű tűz – és munkavédelmi szolgáltatását, hogy ügyfeleink számára ne okozzon többé gondot a jogszabályi kötelezettségeknek való megfelelés és a szabályos működés biztosítása. Mindent átfogó, átalánydíjas szolgáltatásunk igénybevételével az ügyvezetőknek nem marad más dolga, mint adatot szolgáltatni számunkra, és élvezni azt a biztonságot, melyet az által nyújtunk, hogy levesszük a feladatok terheit vállukról, és mindent elintézünk a tűz – és munkavédelmi feladatok területét illetően. Csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt, akár az építőipari tűzvédelemben is. Ha kérdése, kérése merülne fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Teljes körű tűzvédelmi szolgáltatás

Komplex, személyre szabott tűzvédelmi szolgáltatást biztosítunk, mely kiterjed tűzvédelmi szakember biztosítására, szaktanácsadásra, tűzvédelmi szabályzat elkészítésére, oktatások lebonyolítására, hatósági ellenőrzéseken való képviseletre.

Tovább

Teljes körű munkavédelmi szolgáltatás

Teljes körű munkavédelmi szolgáltatásunk részét képezik a szakember biztosítása mellett a szaktanácsadás mellett a munkavédelmi szabályzat elkészítése, a kockázatértékelések elkészítése, oktatások lebonyolítása, hatósági kapcsolattartás és képviselet.

Tovább

Tűzvédelmi felülvizsgálatok

Komplex szolgáltatásunk magába foglalja a felülvizsgálatok elvégzését, hatékony és gördülékeny együttműködésünk, mely kapcsán minden felmerülő feladat és probléma megoldását elvégezzük.Tovább

Tűzoltókészülék forgalmazás és karbantartás

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tűzoltókészülékek területét illetően is, legyen szó azok beszerzéséről, karbantartásáról, elhelyezéséről egyaránt. Mind az új eszközök beszerzésének esetében, mind szerviz hátterünkben kiterjedt hálózattal rendelkezünk.

Tovább